Alt om dresskoder
Dresskoder.no

Antrekk til ulike anledninger

Invitert til fest? Jippi! Men det stod ingen dresskode i invitasjonen? Rolig, vi hjelper deg! Nedenfor finner du en oversikt over ulike anledninger, og en beskrivelse av antrekk som passer til dem.

Bryllup
Det er en stod ære å bli invitert i bryllup. Men det er mange ulike typer bryllup. Så hva i alle dager skal du ha på deg? La oss hjelpe deg!

Jobbintervju
Jobbintervju er en viktig hendelse, og antrekket kan faktisk bety mye i denne settingen. La oss hjelpe deg å kle deg "riktig" til jobbintervjuet.

Begravelse
I en begravelse er det viktig å stille med et verdig antrekk. La oss gi deg noen råd her.

Galla
Galla er en svært høytidelig selskapsform, så her gjelder det virkelig å finne frem finstasen. Men kan du reglene for antrekket?

FormelLE ANLEDINGER/ JOBB
Om antrekk for damer og herrer til formelle anledninger.

Hagefest
Hagefester er populært, og antrekket bør gjerne være "sommerlig". Men hva vil det si?

COCKTAILPARTY
Finn ut alt om antrekk i cocktailparty her - både for kvinner og menn. Skål! :)

Dresskode i invitasjonen

Stod det en dresskode i invitasjonen? Da er saken biff! Finn dresskoden i vår oversikt over dresskoder, og følg våre råd om antrekk til akkurat din dresskode. Lykke til!

Å invitere med dresskode...

Skal du invitere til fest? Ved å opplyse om dresskode for festen i invitasjonen, slipper du sannsynligvis at den gamle onkelen til brudgommen stiller i Bon Jovi-skinnjakka si i bryllupet. Dresskoder gjør det ganske enkelt mer forutsigbar både for gjestene og vertskapet. Men hviken dresskode skal du invitere med? Rolig! Vi hjelper deg...

Få gode tips om det å invitere med dresskode her...